Doorstuur kaarten

Doorstuur kaarten

Als u graag zelf kaarten maakt en verstuurd is het wel zo leuk dat uw kaart daarna niet ergens zomaar verdwijnt. Het zou leuker zijn als het kaartje werd hergebruikt/doorgestuurd. Zo leven uw zelfgemaakte kaarten een stuk langer, en worden zo door meerdere personen gewaardeerd. Niet alleen komt het uw creatie ten goede, het geeft de ontvanger ook een mooie gratis kaart om gemakkelijk door te sturen naar anderen. Ideaal toch.


Dat dacht ik dus ook, vandaar dat ik een inleg kaartje heb gemaakt en deze in de kaart doe, zodat deze kan worden verwijderd, bewaard door de ontvanger. Deze doet op zijn/haar beurt een nieuw inlegbriefje in de kaart, en versturen maar. Voor het gemak heb ik het inleg gedeelte al voor u gemaakt. Plaats bovenaan uw tekst, en de ontvanger leest onderaan meteen wat de bedoeling is van de doorstuur kaart.

Simpelweg de PDF downloaden en opslaan. Uitprinten zo vaak als u wilt, en voor uw eigen kaarten gebruiken. Zet wel in de kaart zelf (onder het inlegvelletje) even wie de kaart heeft ontworpen, desnoods met een mailadres of blog/site/homepage of social media vermelding. Zo kunt u soms verbaasd staan waar het kaartje nog terecht kan komen. 

Heel veel plezier met kaarten maken, zorg dat uw kaartje ook de wereld rond gaat. Dan is al uw creatieve moeite niet voor niets!

KLIK HIER VOOR HET 

INLEGVEL DOORSTUUR KAART